torsdag 2 februari 2012

Tillbakablick


Så här trött och bedårande var lill-prinsessan Juni sommaren 2008. Nu är hon bara bedårande. Redan då kunde man se att hon skulle växa till en bestämd dam. Observera handlerns klädsamma sommartoffel med en rejäl och lufttät socka. Den kombinationen kan aldrig bli fel.


En allvarsam Ilex har stelnat i en husse stöttar mitt huvud posé
Ilex hade åldern inne och deltog i unghundsklassen på Stäket. Varmt var det som sjutton. Han hamnade på fjärde plats med sitt very good. Inte så tokigt faktiskt med tanke på att detta var vår eminenta World Dalmatian Show.

Dagens quiz: Vem vann unghundsklassen? Jo, det var Moppekerhon Satumainen Onni från Lahtis i Finland. Ifall någon undrar hur det gick sedan för de små gossarna?



 Onni från Lahtis har fått ett cert, ett reserv-cert och blivit pappa till en kull valpar men har inte visats på utställning sedan 2010. Ilex är svensk champion och nästan nästan fick ett finskt cert i somras. Men det där med valparna har Ilex lite svårt att bräcka.

En inte helt lyckad bild av Ottopojan Satumainen

P.S Fotografen har lyckats fånga in maximal oskärpa i bilderna.

2 kommentarer:

  1. och genast inföll sig en stark oro! Har hon grottat in sig i bilder från Stäket 2008 så finns det en viss risk för att Mrs Bourgogne plötsligt ska uppenbara sig bland alstren... hua hemska tanke!

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid beundrat Miss Bourgogne, vilken formidabel vilja till kamp för det hon tror på! Med andra ord inte alls omöjligt att hon dyker upp för att peppa sina medsystrar!

    SvaraRadera